Bu haberi yazdır
Operasyon kapıda
G.Saray derbisi sonrası takımda yeniden yapılanma var. Denizli'nin derbi sonrasında takımda operasyon yapacağı bildiriliyor.  
Kaynak : Hürriyet
Operasyon kapıda
Fenerbahçe ve Ankaraspor yenilgileri sonrası bir anda şimşekleri üzerine çeken Beşiktaşımızda  teknik direktör Mustafa Denizli, A.Gücü ve arkasından G.Saray ile oynanacak yılın son derbisi sonrası takımda yeniden yapılanmaya gidecek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan aldığı kadroda sistem değişikliğine giden ancak bazı bölgelerde taşların istediği gibi oturmaması üzerine tecrübeli çalıştırıcının gidecekleri kafasında belirlediği ve bu konuda raporunu da hazırladığı öğrenildi.

Mustafa Denizli, bayramlaşmak için bir araya geldiği genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile bu konuyu görüştü ve fikir alış verişinde bulundu.

Takımdaki havadan son derece memnun olan, oyuncularının istediği her programı harfiyen yapmaya çalışmaları Mustafa Denizli tarafından taktirle karşılanırken, özellikle sezon başında sol kanat için transfer edilen Seric’ten hiçbir verim alınamaması sebebiyle bu oyuncuyla yollar kesin ayrılacak.

Teknik patronun özelikle bu oyuncunun yanı sıra 2 yerli futbolcuyla da yollarını ayırması beklenirken, bu 2 ismin Mustafa Denizli’nin kafasında olduğu, Galatasaray ile 21 Aralık’ta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak dev karşılaşma sonrası bunları başkanımız Yıldırım Demirören’e söyleyeceği iddia edildi.

Bu arada son maçlarda yabancı futbolculardaki performanslarındaki düşüş sebebiyle bire bir konuştuğu ve onları kritik iki maça hazırladığı öğrenildi. Özelikle Ankaraspor maçın taraftarların tepkisini çeken ve morali bozulan kaptan Delgado’ya adeta baba şefkati gösteren teknik patron onu tekrar geri kazanmanın yollarını arıyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler