Olympiakos-Beşiktaş maçının ardından Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis, soyunma odasına indi.
Yunan basınında yer alan haberde; kızgın olduğu görülen Marinakis'in oyuncularına bir konuşma yaptığı belirtildi. Marinakis'in futbolculara, Yunanistan'ın Avrupa'da devam edebilmesi için Olympiakos'un mutlaka Beşiktaş'ı elemesi gerektiğini söylediği öne sürüldü.
Vangelis Marinakis'in oynanan futboldan memnun olmadığı, oyuncularından İstanbul'da daha iyi bir oyun ve mutlaka tur beklediği, bunu da oyuncularına ilettiği kaydedildi.
Yunanistan'ın en zenginlerinden biri olarak bilinen Pireli armatör Marinakis, 2010'da satın aldığı Olympiakos'ta sezon başına ortalama 3 teknik direktörle çalışması ve hırsıyla Türkiye'de de gündeme gelmişti.
TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK
Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki
Beşiktaşlı taraftarlarla Olympiakoslular arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.
Takımlarının beraberlik golü sırasında sevinç yaşayan siyah-beyazlılara üst tribünden yabancı madde atıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi


















