Stada her türlü yanıcı, yakıcı, parlayıcı maddenin yanı sıra, sahaya atılabilecek her türlü yabancı madde de kesinlikle sokulmazken, emniyet kuvvetleri stat çevresinde oluşturdukları barikatlarda taraftarları tek tek arayarak stada yaklaştırıyor. Bu arada maç bileti olmayanlar stada yaklaştırılmıyor.
Derbi maça sporseverler büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşma için 21 Nisan Çarşamba sabahı Biletix bayilerinden 190 ile 12,5 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletler daha ilk gün birkaç saat içinde tükenmişti.
Maça olan yoğun ilgi nedeniyle biletler karaborsada yüksek fiyattan alıcı buluyor. Özellikle Beşiktaş iskelesi ile BJK İnönü Stadı yolu üzerindeki güzergahta karaborsacıların maç biletlerini 3-4 kat fazlası fiyatlara sattıkları gözlendi.
Derbi maçta adeta bir medya ordusu görev yapıyor. Karşılaşma için 8'i Alman olmak üzere, Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) toplam 281 gazetecinin akredite olduğu bildirildi. Dev maçta basın tribününde 201, saha içinde de 80 medya mensubu görev yapacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde



















