
Beşiktaşımızın orta saha ve hücum oyuncuları transfer döneminde Avrupa'nın gözdesi haline geldiler.
Sezonun bitmesiyle beraber sürekli olarak Atiba, Gökhan Töre, Sosa ,Tolgay, Oğuzhan ve Kerim Frei'ya transfer tekliflerinin arkası kesilmiyor. Şu ana kadar yönetimin satmak için onay verdiği tek isim Gökhan Töre olsa da diğer oyuncularda Avrupa'nın iyi takımlarının sürekli olarak gözetiminde tutuluyor.
NAPOLI, OĞUZHAN'I TAKİBE ALDI
Son olarak dün oynanan ve Milli Takımın 1-0 kaybettiği maçta Napoli tarafından gözetim altına alınan futbolcu, Oğuzhan Özyakup oldu.
Orta sahaya takviye yapacağı belirtilen Napoli'nin Udinese'den Piotr Zielinski ve Beşiktaş'tan Oğuzhan ile ilgilendiği öğrenildi. Piotr Zielinski için 9 milyon Sterlin'i gözden çıkartan Napoli'nin Liverpool'un araya girip fiyatı 10 Milyon Sterlin'e çıkartmasıyla yönünü Oğuzhan'a çevirdiği ve Milli futbolcuyu takibe aldığı bildirildi.
Ancak Napoli gözlemcilerinin Hırvatistan ile oynanan Milli maçta yeterli performansı gösteremeyen ve devrede yerini Volkan Şen'e bırakan Oğuzhan'ı turnuva sonuna kadar izleme kararı aldıkları ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!
