Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2016’nın kariyeri açısından çok önemli bir durak olduğunu ifade etti.
Hollanda’nın De Telegraph gazetesine röportaj veren 23 yaşındaki futbolcu, “Keşke hem Hollanda hem de biz birlikte bu turnuvaya gidiyor olsaydık. Grupta üçüncü sıra için çekişen iki takımdık. Hollanda’ya yazık oldu, bizim içinse her şey yolunda gitti. Playoff oynamadan Fransa’ya gittiğimiz için mutluyuz. Kariyerimde ilk kez finallerde forma giyebileceğim. Finalleri dört gözle bekliyorum” dedi.
‘Van Persie idolüm’
Arsenal’de bir dönem birlikte forma giydiği Fenerbahçeli Robin van Persie ile arkadaşlığını da yorumlayan Oğuzhan, “Van Persie benim rol modelimdir. Hem kişilik olarak hem de oyuncu olarak onu örnek alıyorum” ifadelerini kullandı.
Siyahbeyazlı futbolcu, Chelsea’de top koşturan İspanyol orta saha oyuncusu Fabregas’ı çok beğendiğini sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor!

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

Hull City'den Milwall'a gövde gösterisi!

Salah asistle döndü, Liverpool kazandı!

Eintracht Frankfurt, tek golle 3 puanı aldı!

Berke Özer'e dev talip!

Atletico Madrid, ligde iki maç sonra galip!

Benzema'dan Mbappe'ye çağrı!



















