Olympiakos-Beşiktaş maçının ardından Oğuzhan Özyakup, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
İşte Oğuzhan Özyakup'un maç sonu değerlendirmeleri:
"İyi oynadık. Olympiakos güçlü bir rakip. İyi bir stat, iyi bir taraftar. Baskılı oynayacaklar diye düşündük ama aksine onlar bizi beklediler, rahat oynattılar. Bizim ilk yarıdaki hatamız bu oldu. Kontraatağa iyi çıktılar. Devre arası bunu konuştuk ve düzelttik. Belki de bunu biz sağladık. Topla iyi oynadık. Hata yapmamızı beklediler. 1-1 iyi skor ama maçın geneline bakınca daha avantajlı bir skor alabilirdik.
Evimizde çok güçlü bir takım olduğumuzu herkes iyi biliyor. Evde daha basklı ve iyi oynuyoruz. Güzel maç olacak. Olympiakos iyi takım. Elimizden ne geliyorsa yapacağız ve tur atlamaya çalışacağız."
Kendisine getirilen eleştiriler hakkında...
"Bu beklentileri kendim getirdim. Geçen sezon iyi bir sezondu. Bu sezon daha iyisini hedefledik. Eleştiriler her zaman olur. Ben işimi iyi yapmaya çalışıyorum, önde veya arkada olsun. Önemli olan takımın kazanması. Eleştiriler olacaktır. Her büyük futbolcu bu tip eleştirileri almıştır."
UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefler...
"Ligde veya Avrupa'da olsun adım adım, maçtan maça değerlendirdik her şeyi. Bu turda da öyle. İlk maçı iyi geçirdik. Haftaya evimizde oynayacağız. Tabii ki finali hayal ediyoruz ama aramızda bir sohbet geçmedi. Bu maça odaklanmıştık. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!

Manchester City'den ligde gol düellosu ve galibiyet: 5-3!

















