O da PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaşımız'da daha önce PFDK'ya sevk edilen fakat ceza verilmeyen başkanımız Fikret Orman'ın ardından bu defa takımımızın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevkedildi.
Kaynak : Sporx.com

TFF Hukuk Mişavirliği, disiplin sevklerini açıkladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
Çebi'nin basında, "Biz hem kadro hem de futbol olarak tartışmasız ligin en iyisiyiz. Eğer gerekirse hakemleri de yeneceğiz. Üzerimize hesap yapan ve oyunlar oynamaya kalkanlar varsa bunların da oyununu bozacaksınız" sözleri yer almıştı.
İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...
"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü İkinci Başkanı AHMET NUR ÇEBİ'nin medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları " nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!
En çok yorumlanan haberler