Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasına giren Pascal Nouma'nın da oynadığı " Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filmini salon kapatarak izledi.
Nouma'ya destek amacıyla yapılan organizasyonda, taraftarlar film boyunca Nouma lehine tezahüratta bulundu.
Kartal Tibet'in yönettiği, başrollerinde Cüneyt Arkın, Mehmet Ali Erbil, Deniz Seki gibi isimlerin rol aldığı "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminde eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma'nın da oynaması nedeniyle film Beşiktaşlılar tarafından büyük ilgi görüyor. Çarşı Grubu'na üye yaklaşık 100 Beşiktaşlı taraftar Nouma'ya destek için Şişli Teşvikiye'de bulunan AFM sinemalarında salon kapattı.
Film başlayana kadar Nouma lehine sloganlar atan grup film boyunca da tezahüratlarla Nouma'ya destekte bulundu. Filmden önceki reklam kuşağının geçmesini sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, zaman zaman uzun reklamları ta protesto etti.
Beşiktaşlı taraftarlar Nouma'nın Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında olduğunu söyleyerek her zaman destek vereceklerini söyledi. Taraftarlar Beşiktaşlı diğer oyuncu ve yöneticilerin de benzer faaliyetlerinde yanlarında olacaklarını belirtti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson



















