Bu haberi yazdır
Yeni sözleşme yok
Beşiktaşımızın 2006-2007 sezonunun başında 2.5 milyon Dolar bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Mert Nobre'nin, Siyah Beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi bu sezonun ardından sona eriyordu.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Yeni sözleşme yok
Beşiktaşımızın 2006-2007 sezonunun başında 2.5 milyon Dolar bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Mert Nobre'nin, Siyah Beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi bu sezonun ardından sona eriyordu. Brezilyalı oyuncu ve menajeri ile yaklaşık bir aydır süren mukavele uzatma görüşmelerinde belli bir aşamaya gelinmişti. Yapılan temaslar sonrası Nobre ile prensip anlaşmasına varılmıştı. Ancak bugün biten ara transfer döneminde Beşiktaş Kulübü, Nobre'nin sözleşmesini uzatmak için resmi anlaşmayı yapmadı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figger'in istediği imza parası ve Nobre'nin kendisine teklif edilen yıllık ücreti kabul etmemesi sonucu görüşmeler durdu. Nobre'nin önümüzdeki altı ay boyunca başka bir kulüple anlaşması halinde, Beşiktaş bu futbolcudan bonservis bedeli talep edemeyecek.

Bu sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Mert Nobre, devre arası transfer döneminde mukavelesini uzatmadığı için sezon sonuna kadar Beşiktaş dışında başka bir kulüple anlaşma yapma hakkını kazandı. Brezilyalı oyuncu, FIFA'nın transfer talimlatları çerçevesinde eğer önümüzdeki altı aylık sürede Beşiktaş ile mukavelesini uzatmazsa, sezon sona ermeden Beşiktaş dışında bir kulüple anlaşabilir. Böyle bir durumda Nobre'yi transfer etmek isteyen bir kulüp, Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeden Nobre'yi kadrosuna katabilir.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler