
Beşiktaşımız, Ryan Babel'in takımdan ayrılması, Ricardo Quaresma'nın da ayrılma ihtimalinin gündemde olması nedeniyle transfer çalışmaları sürdürüyor.
Tottenham'ın 23 yaşındaki kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou için görüşmelerini sürdüren Beşiktaşımız, İngiliz kulübüyle prensipte anlaştı. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde, Georges-Kevin N'Koudou'nun kiralanması için anlaşma sağlandı.
Beşiktaşımız, Georges-Kevin N'Koudou için yapılacak resmi anlaşmaya satın alma opsiyonu da koyulmasını istedi. Ancak İngiliz ekibinin yöneticileri, satın alma opsiyonuna sıcak bakmadıklarını belirttiler.
İki kulüp arasındaki görüşmeler sürerken, Georges-Kevin N'Koudou için kısa bir süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor. Bu arada Ricardo Quaresma'nın takımda kalması halinde, N'Koudou transferinin askıya alınabileceği bilgisine ulaşıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!

Kai Havertz'ten Arsenal'e kötü haber!

Yoane Wissa için 46 milyon euro'ya ret!

Napoli'den Eljif Elmas için teklif!
