Nihat'tan F.Bahçe maçı için olay tweetler
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada hakem Deniz Ateş Bitnel'in penaltı kararlarına Nihat Kahveci tepki gösterdi.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında hakem Deniz Ateş Bitnel'in çaldığı penaltı düdüklerine Nihat Kahveci Twitter'dan tepki gösterdi.
Kadıköy'deki 90 dakikanın ilk devresinde hakem Deniz Ateş Bitnel'in çaldığı iki penaltı düdüğünün de yanlış olduğunu yorumlayan Kahveci, Twitter'dan attığı mesajlarla eleştirilerde bulundu. İlk penaltı sonrası, "Hakem şaka yaptı. Kaç kişi penaltı der bu pozisyona" yorumu yapan Kahveci, ikinci penaltı sonrası ise kinaye yaptı.
'ELLERİNİ BAĞLASINLAR'
Nihat Kahveci, ikinci mesajında, "Ceza sahası
içinde futbolcuların kollarını bağlamak lazım galiba... Koşmasınlar penaltı da olmaz böylece" diyerek, cümlesinin sonuna gülücük ikonu koydu.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!
En çok yorumlanan haberler