Bu haberi yazdır
Nihat'ı Fransa'ya götürdüler
 
Nihat'ı Fransa'ya götürdüler
Real Sociedad’ın uzun süredir transfer listesinde yeralan Beşiktaşlı Nihat dün sabah gizlice Fransa’ya gitti. Asbaşkan Yıldırım Demirören ve Menajer Sinan Engin ile birlikte Paris’e uçan genç oyuncu bugün Real Sociedad Kulübü Başkanı Hose Luis Asti ve teknik direktör John Benjamin Toshack ile pazarlık masasına oturacak, anlaşmanın detaylarını gözden geçirecek.

Nihat’ın Paris’e gitmesinden sonra Sociedad Kulübü Başkanı Hose Luis Asti ve teknik direktör John Benjamin Tochack da dün akşam apar - topar Fransa’ya geçtiler, burada Asbaşkan Yıldırım Demirören, Menacer Sinan Engin ve Nihat’la biraraya geldiler. Real Sociedad ile bonservis konusunda anlaştıklarını belirten Demirören, "İmzayı atar, döneriz" diye konuştu.

Nihat’ı adeta kaçırır gibi Fransa’ya götüren Asbaşkan Yıldırım Demirören ve Menajer Sinan Engin’in, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin görüntü almalarına sinirlenmesi şaşkınlık yarattı. Paris’te başlayan ve bugün devam edecek olan pazarlıkta Nihat’ın üç yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Siyah - Beyazlı futbolcu yıllık 750 bin dolar alacak.

Kendilerinin, İspanyol kulübüyle aralarında anlaşmazlık bulunmadığını anlatan Düren, Nihat ile Real Socieadad arasında yapılacak görüşmelerin ardından, transferin netlik kazanacağını bildirdi. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Toshack'ın çalıştırdığı İspanyol takımı Real Sociedad'ın, talip olduğu Nihat Kahveci için Beşiktaş'a yaklaşık 6 milyon dolar ve Litvanyalı Edgaras Jankauskas'ı önerdiği belirtildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler