Nihat terhis oldu
Beşiktaşımızda Nihat Kahveci vatani görevini tamamladı.
Kaynak : Karakartal ve AA
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile aynı dönemde Burdur 58'inci Piyade Eğitim Alayı'nda bedelli olarak vatani görevini yapan milli futbolcu Nihat Kahveci, 21 gün süren askerliğin ardından bu sabah terhis oldu. 115'inci dönemde 5 bin 500 asker ile birlikte askerlik görevini tamamlayan Kahveci, diğer asker arkadaşları ve komutanları tarafından uğurlandı. Sırtında Türk Bayrağı asılı olarak nizamiyenin kapısında görülen Kahveci'yi menajeri Murat Koç karşıladı.
Transferle ilgili soruları yanıtsız bırakan Nihat Kahveci, "Askerlik görevini yerine getirdiğim için çok mutluyum. Bu gururlu görevi yerine getirdiğim için tüm 58'inci Piyade Eğitim Alayı'na, komutanlarıma ve asker arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Komutanlarıma bir yanlışım olmadı, hayırlısıyla tezkeremizi aldık. Bundan sonra gerçek hayatımıza geri dönüyoruz. İnşallah futbolda da başarılı olacağız" diye konuştu.
Kahveci daha sonra menajeri ile birlikte Burdur'dan ayrılarak Antalya'ya geçti. Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi
En çok yorumlanan haberler
















