Bu haberi yazdır
Aferin Gökhan!
Beşiktaşımızın milli futbolcusu Gökhan Zan, azimli çalışmayla bulunduğu noktaya ulaştığını ifade ederek, ''Nereden geldiğimin farkındayım, o yüzden bulunduğum yerin de kıymetini çok iyi biliyorum'' dedi.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Aferin Gökhan!
Beşiktaşımızın milli futbolcusu Gökhan Zan, azimli çalışmayla bulunduğu noktaya ulaştığını ifade ederek, ''Nereden geldiğimin farkındayım, o yüzden bulunduğum yerin de kıymetini çok iyi biliyorum'' dedi.

Zan, memleketi Hatay'da, doğup büyüdüğü ve futbola amatör olarak başladığı merkeze bağlı Küçük Dalyan beldesini ziyaret etti.

Sevenleri tarafından alkış ve çiçeklerle karşılanan Zan, Küçük Dalyan Belediyespor Kulübü'nü ziyaret ederek, imzaladığı milli takım ve Beşiktaş formalarını hediye etti.

Memleketinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Zan, şöyle devam etti:

''Doğup büyüdüğüm ve futbola başladığım şirin beldemde sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Nereden geldiğimin farkındayım. Bulunduğum yerin de kıymetini çok iyi biliyorum. Futbola amatör olarak başladım, azimli çalışmamla şu an Beşiktaş gibi büyük bir camianın ve en kutsal görev olan Milli Takım'ın formasını giyiyorum.

Amatör sporun çilesini çok iyi bildiğim için de beldemin takımı Küçük Dalyan Belediyespor'a spor tesisi yapılması konusunda her türlü desteği vermeye hazırım. Hatay'daki amatör sporcuların desteklenmesi konusunda üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Yeter ki, gençlere spor yapma imkanları sunulsun.''

Zan, dedesi Selahattin Zan ile Küçük Dalyan Belediyespor'da çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

Beşiktaş ile ilgili vatandaşların sorularına da Zan, ''Kimse merak etmesin, bu sezon şampiyon olacağız'' diye yanıtladı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler