Bu haberi yazdır
Myhre bonservis sorununu kendisi çözecek
 
Nihat’ı ikna için Toshack’ı çağıran yönetime, fiyat yükselten Everton konusunda da Myhre yardımcı olacak. Norveçli kaleci, “Başkanla aram çok iyi. İşi halleder, dönerim” diyerek gitti.

Siyah Beyazlı yönetim önceki gün İstanbul’a getirip ön protokol yaptığı Myhre konusunda dün büyük şok yaşadı. Daha önce 200 bin dolara razı olan Everton; Beşiktaş, Myhre’nin evraklarını isteyince, “500 bin poundu verin, gönderelim” diyerek fiyat yükseltti. Gün boyu süren telefon trafiği sonuçsuz kalınca, Norveçli kaleci devreye girdi. Everton Başkanı ile arasının iyi olduğunu belirten Myhre, “İşi çözer, dönerim” diyerek İngiltere’ye gitti. Eski Trabzonsporlu Kevin Campell’ın, kendisine, “Berbat bir ülke, sakın gitme” dediğini, ancak Stavrum’un “Böyle bir taraftar önünde her futbolcu oynamalı” sözleri sonrasında Kartal’ı tercih ettiğini belirten Myhre, “Her konuda anlaştım, mukavele yaptım. Artık geri dönmem. Bu konuda gerekirse UEFA’ya bile gidebilirim. Kulübümün benim için istediği para çok fazla. Pazartesi günü yönetim toplantısına katılacağım, bonservisimi alarak döneceğim” dedi.

Beşiktaş Yönetimi’nin menaceri Erik Sayol ile birlikte Ada’ya giden Myhre’ya, “100 bin dolar daha fedakarlık yapabiliriz” dediği öğrenildi. Basın sözcüsü Mete Düren, “Biz görüştük, ama sonuç alamadık. İngiltere’ye giderek sorunu çözmeyi kendileri teklif etti. Üstelik çok da umutlu konuştular. Elimizde 4-5 alternatif var, ama hem biz hem de Daum, Myhre’yı istiyor. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğiz” diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler