Bu haberi yazdır
Müthiş taktik savaşı!
 
Müthiş taktik savaşı!
Luce; Okan ve Ganea, Hagi de Sinan ve oynaması halinde Sergen için özel önlem alacak. Bu geceki mücadelede müthiş bir taktik savaş yaşanacak.

Siyah-Beyazlılar, dün öğle saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’nde buluştu. Yemek sonrası kampa giren futbolcular, akşam üstü yapılan idmanda maçın taktiğini denedi. Forvetteki arayışlarını sürdüren Lucescu; rakibin iki golcüsü için de özel önlem almaya karar verdi. Okan ve Ganea konusunda dikkat çeken Rumen hoca, "Ganea’yı iyi tanırım, tehlikeli bir forvettir. Okan’ı zaten biliyorsunuz. İkisine de adım attırmayın" uyarısını yaptı. Kartal’da sakatlıkları süren İlhan Mansız ve Yasin dışında eksik yok.
 
Yeşil-Beyazlılar, dün karayolu ile İstanbul’a gelerek Conrad Hilton Oteli’nde kampa girdi. Kafileye başkanlık yapan Genel Sekreter Yunus Egemenoğlu, hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Timsahlar’da Tayfun ve Serkan dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi. Forvette Okan ve Ganea’ya şans verecek olan teknik direktör Hagi’nin rakibin 11’ine göre son önlemini alacağı öğrenildi. Rumen hocanın, Sinan ve Sergen’den çekindiği, bu iki yıldız için savunma oyuncularına özel görev vereceği öğrenildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler