Oldukça mutlu olduğu gözlenen Mustafa, sorunsuz bir doğum olduğunu belirterek, "İlk çocuğum doğduğunda yeni sezon kampında bulunuyordum ve eşimin yanında olamadım. Bu kez de aynı şekilde olacaktı ama doğumu sanal sancı yöntemiyle 1 hafta öne aldık. Normal doğum oldu. İkinci kez baba olduğum için çok mutluyum" dedi.
Doğumu gerçekleştiren Dr.Murat Beyaz ise öncelikle normal doğumu tercih ettiği için Mustafa Doğan'ın eşi Meryem'i kutladı. Dr.Beyaz, bebeğin 3 kilo ağırlığında ve 50 santimetre boyunda, oldukça sağlıklı olduğunu söyledi.
Mustafa: "Yeni sezonda hedef zirve"
Basın mensuplarına yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Doğan, Beşiktaş'ın yeni sezonda da hedefinin zirve olduğunu söyledi. Hedeflerinin Birinci Süper Lig, Türkiye ve UEFA Kupası'nda başarılı maçlar çıkarmak olduğunu ifade eden Mustafa Doğan, "Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Geniş bir kadromuz var ve formda olan, güzel oynayan formayı giyecek. Ben de kendi adıma en iyi şekilde çalışacağım" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Şampiyon Barcelona'dan kayıp

Fransa'da şampiyon PSG!

Manchester City, Arsenal'in peşini bırakmıyor!

Sevilla, Villarreal karşısında 2-0'dan döndü!

Manchester United'da Carrick için sözleşme hamlesi

Manchester United'da Onana kararı!

Kenan Yıldız: "Vlahovic'in kalmasını istedim"

Pep Guardiola'dan Lamine Yamal'a destek!

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

















