Bu haberi yazdır
Müşerref'ten Kara Kartal'a hediye!
 
Beşiktaş'a 100. yılındaki şampiyonluğu sebebiyle Pakistan Devlet Başkanı General Pervez Müşerref tarafından hediye edilen futbol topu şeklindeki kupa, düzenlenen bir törenle Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili'ye verildi.

Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen törende, futbol topu şeklinde yapılan kupa, Pakistan Askeri Ataşesi Sacit Habip tarafından Başkan Bilgili'ye verildi. Başkan Serdar Bilgili, Pakistan Devlet Başkanı Müşerref'in kulüp kongre üyesi ve iyi bir taraftar olduğunu belirterek, "Onun sayesinde Beşiktaş her halde dünyanın en fazla taraftara sahip takımı oldu. Çünkü tüm Pakistan Beşiktaşlı. Pakistan ile dostluğumuzun daha da gelişmesi için Pakistan Milli Takımı ile özel bir maç yapmak için Beşiktaş olarak oraya gitmeyi planlıyoruz. Bunun tam tarihi henüz kesinlik kazanmadı" dedi.

Pakistan Askeri Ateşesi Sacit Habip ise, devlet başkanı Pervez Müşerref adına Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyonluğunu kutladığını ve yeni başarılar beklediklerini ifade ederek, "Devlet başkanımız, Beşiktaş'a ve Türk Milli Takımı'na sevgilerini yolladı" dedi. Ateşe Sacit Habip, sözlerini, "Yaşasın Türkiye, yaşasın Pakistan, yaşasın Türkiye ile Pakistan'ın dostluğu" diyerek tamamladı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler