Teknik direktör Jean Tigana, cezalı Vedran Runje'nin yokluğunda kalede sakatlığı geçmeyen Murat Şahin ile PAF takımının 2. kalecisi Erdem Köse arasındaki tercihini, deneyimli file bekçisinden yana kullandı.
Sağ dizinden bir süre önce ciddi bir sakatlık geçiren ve sezon sonunda ameliyat olması planlanan Murat, fedakarlık yaparak Antalyaspor maçında kaleye geçti.
''Takımımın bana ihtiyacı varsa, oynarım'' diyerek sahaya çıkmak isteyen Murat'a, siyah-beyazlı taraftarlar da maç öncesinde sevgi gösterilerinde bulunarak, ''Bu taraftar seninle gurur duyuyor'' diye tempo tuttu.
Murat, bu sezon Beşiktaş'ın kalesini resmi maçlarda sadece 25 Ekim 2006 tarihinde, Bucaspor ile İzmir'de yapılan Fortis Türkiye Kupası grup maçında korumuştu.
Taraftarlar ayrıca, Murat'ın yedeği olarak maça çıkan 17 yaşındaki Erdem'i de tribünlerin önüne çağırarak, alkışladılar.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

















