Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) yararına düzenlenecek özel maçta, İngiltere Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğünü Jose Mourinho yapacak.
UNICEF'ten yapılan açıklamaya göre, İngiltere ile Dünya Karması takımları arasında 2006'dan beri 2 yılda bir yapılan ve gelirinin UNICEF'e bağışlandığı gösteri karşılaşması, 5 Haziran'da İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda oynanacak.
Chelsea'nin görevine son verdiği 17 Aralık 2015'ten bu yana ismi, başta Manchester United ve Paris Saint-Germain olmak üzere birçok ekiple anılan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho da hayır karşılaşmasında kulübeye dönecek. 2014'te, maçı 4-2 kazanan Dünya Karması'nın başında bulunan Mourinho, bu kez İngiltere Takımı'nı çalıştıracak. Portekizli teknik adamın yardımcılıklarını, Sunderland Teknik Direktörü Sam Allardyce ve İngiliz şarkıcı Robbie Williams üstlenecek.
Leicester City'yi, tarihinin ilk İngiltere Premier Lig şampiyonluğuna taşımaya çok yaklaşan İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ise Dünya Karması'nın başına geçecek.
Karşılaşmada, eski futbolcuların yanı sıra müzik ve sinema dünyasından birçok isim de sahaya çıkacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

Vinicius Junior'dan Xabi Alonso itirafı: "Zor bir dönemdi"

Eintracht Frankfurt'ta Can Uzun krizi!

Flick'ten Yamal açıklaması: "Onu koruyacağım"

Maguire'den fedakarlık! Maaşında indirme gitti!

Luis Enrique: "Bu maçın favorisi yok"

Joao Cancelo'dan geleceği için açıklama

Chelsea'de Enzo krizi: Real Madrid için gemileri yaktı!

Jonathan Rowe: "Premier Lig'e dönmek istiyorum"

Antonio Conte: "Federasyon başkanı olsam beni seçerdim!"


















