Moskova'nın hocasından iddialı söz!
Spartak Moskova'yı 2-1 mağlup eden Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Igor Cherevchenko maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Moskova derbisinde Spartak Moskova'yı 2-1 mağlup eden Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Igor Cherevchenko maç sonrası açıklamalarda bulundu.
UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Cherevchenko; "Derbiyi kazandık. İki takım için de zor bir maç oldu. Sırada Beşiktaş maçı var. Bu maçı geride bırakıp yarından itibaren Beşiktaş analizlerine başlayacağız. Beşiktaş maçına hazırlanmamız gerekiyor..." dedi.
Spartak Moskova'yı mağlup eden Lokomotiv, Rusya Premier Ligi'nde 27 puanla, lider CSKA Moskova'nın 5 puan gerisinden 2. sırada yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu
En çok yorumlanan haberler