Moskova'nın hocasından iddialı söz!
Spartak Moskova'yı 2-1 mağlup eden Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Igor Cherevchenko maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Moskova derbisinde Spartak Moskova'yı 2-1 mağlup eden Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Igor Cherevchenko maç sonrası açıklamalarda bulundu.
UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Cherevchenko; "Derbiyi kazandık. İki takım için de zor bir maç oldu. Sırada Beşiktaş maçı var. Bu maçı geride bırakıp yarından itibaren Beşiktaş analizlerine başlayacağız. Beşiktaş maçına hazırlanmamız gerekiyor..." dedi.
Spartak Moskova'yı mağlup eden Lokomotiv, Rusya Premier Ligi'nde 27 puanla, lider CSKA Moskova'nın 5 puan gerisinden 2. sırada yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri

Napoli'ye Kevin De Bruyne'den kötü haber!

Barcelona, hazırlık maçıyla yüksek gelir hedefliyor!

Josep Martinez için hapis cezası tehlikesi!

Inaki Pena: "Geri dönmek istiyorum"

Juventus, Luciano Spalletti ile anlaştı!

Zeki Çelik için Real Madrid iddiası!
En çok yorumlanan haberler
















