Milli Takım'a dev destek!
Milli Takımımızın İzlanda ile oynayacağı maç öncesi Fikret Orman, Beşiktaşlı yöneticilerimiz ve futbolcularımız ile birlikte Eskişehir'e çıkarma yaptı.
A Milli Futbol Takımımıza İzlanda maçı bir destek de Beşiktaşımızdan geldi.
Beşiktaş Başkanımız Fikret Orman önderliğindeki heyet, uçakla Eskişehir'e geldi ve Milli Takımı desteklemek için stattaki yerlerini aldı.
Fikret Orman'ın haricinde Beşiktaşlı yöneticilerimiz Umut Güner, Ali Naibi ve Hüseyin Mican ile futbolcularımız Tolga Zengin, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek, Ryan Babel, Adriano ve Talisca da maç için uçakta bulunan isimlerdi.
Beşiktaş Başkanımız Orman, Instagram hesabından, "Beşiktaş ailesi milli takımın yanında" paylaşımında bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

Real Madrid'de hedef Barella
En çok yorumlanan haberler


















