Hilton Otel'de kamp yapan A Milliler, 5 Ocak Stadı'na gelişlerinde Adanalı futbolseverlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı. Adanalılar, stadyum girişinde Teknik Direktör Şenol Güneş başta olmak üzere kaleci Rüştü, Nihat Kahveci ve Tuncay'a sevgi gösterilerinde bulundu. Adanalılar, ünlü yıldızlardan imza almak için birbiriyle yarıştı.
Basına kapalı antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile yöneticiler de izlerken, teknik direktör Şenol Güneş, stadyuma gelişinde Ulusoy'u kucaklayarak karşıladı.
A Milliler, 2 grup halinde ısınma turuna başlayarak yarınki maçın son taktik çalışmasını da yaptı. Türkiye-Danimarka A Milli Takımları arasındaki hazırlık maçı yarın saat 20:30'da Adanaspor 5 Ocak Stadyumu'nda oynanacak. Bu müsabakayı izlemek üzere 30'a yakın yabancı, 50'ye yakın da yerli medya mensubunun müracaatta bulunduğu öğrenildi.
Türkiye A Milli Takımı'nın yarınki Danimarka maçında sahaya Rüştü, Fatih Sonkaya, Deniz, İbrahim Toraman, Gökdeniz, Hamit, Uğur, Serkan Balcı, İbrahim Üzülmez, Tuncay, Nihat onbiriyle çıkması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lewandowski'den transfer itirafı!

Bayern Münih'te Olise yerine Barcola

Michael Olise, Real Madrid'i istiyor

Vlahovic, Barcelona'yı bekliyor

Ceballos için Avrupa savaşı! Beşiktaş da devrede

Barcelona'da Frenkie De Jong şoku!

Bayern Münih'te Kim Min Jae kararı

Liverpool'dan Inter'e Jones şoku!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması

Roma, Dybala ile nikah tazeledi!






















