Mete Düren 'İlhan'ı şu kulüp istemiş, bu kulüp istemiş gibi şeyleri biz de gazetelerden okuyoruz. İlhan Mansız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Ama bazı kulüplerden teklif aldığını söylüyor. Biz de kulüp olarak kendisi ile anlaşmak istiyoruz' diye konuştu.
Düren 'İlhan Mansız önemli futbolcularımızdan biri. Ama kendisi ile ilgili herhangi bir teklif gelirse oturur konuşuruz' dedi. Malatya maçından sonra İlhan ile tekrar masaya oturulacağı ancak bu futbolcuya kesinlikle taviz verilmeyeceği ifade edildi.
İlhan Mansız'a, yönetim kurulunun kararı doğrultusunda diğer futbolculara verilen paranın üzerine çıkılmayacak. Milli futbolcu 1.5 milyon dolarda diretirken kulüp de kendisine son olarak 1 milyon dolar teklif etti. İlhan bu konuda ise yorum yapmaktan kaçınıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!



















