Mas'tan son dakika golü!
Beşiktaş'ımız ile yıllık 2 milyon Euro’ya anlaşma sağlayan Arjantinli sol bek, son anda kulübümüzden imza parası istedi. Yönetimimiz, bonservisi elinde bulunması sebebiyle oyuncunun menajeriyle yeniden pazarlıklara başladı.
Kaynak : Fanatik
Yeni sezon öncesinde takıma yeni bir sol bek kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ımız, bu doğrultuda Arjantin Ligi ekibi San Lorenzo’yla sözleşmesi sona eren Emmanuel Mas’ı gündemine almıştı.
27 yaşındaki futbolcunun menacerini İstanbul’a getiren yönetimimiz, 2 milyon Euro’luk yıllık ücret ve 3+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Bu gelişme sonrasında resmi imzaları atmaya hazırlanan Kartal’a, Mas’ın cephesinden gelen ikinci bir talep şok etkisi yarattı. Tecrübeli futbolcunun, bonservisi elinde bulunması sebebiyle son anda 2,5 milyon Euro’luk imza parası istemesi sonrasında görüşmeler durma noktasına geldi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta Manuel Locatelli ile imza

Bournemouth'da Iraola yerine Marco Rose

Moise Kean çılgına döndü: Fenomene canlı yayında tehdit

Andoni Iraola: "Kimseyle anlaşmadım"

Chelsea, Moises Caicedo ile nikah tazeledi

Manchester City'ye kötü haber: Ruben Dias

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Real Madrid'de kalanlar ve gidenler belli oldu!

Arsenal'in eski kalecisi Manninger hayatını kaybetti!

Demir Ege Tıknazlı Braga, yarı finale yükseldi

Aston Villa, elini kolunu sallaya sallaya yarı finale yükseldi
En çok yorumlanan haberler


















