Mario Mandzukic hazır
Beşiktaş'ın, Hırvat golcünün menajeriyle pazarlıklara başladığı ileri sürüldü. Juventus'a, siyah-beyazlı takıma gidebileceğini bildiren Mario Mandzukic'in yıllık 3.5 milyon euro ücret istediği ve transferin bonservise kaldığı savunuldu.
Kaynak : Milliyet
Yapılan pazarlıklarda Beşiktaş'ımız ile 30 yaşındaki Mandzukic arasında anlaşma sağlandığı, tecrübeli futbolcunun da Juventus yönetimine Beşiktaş'a gitmek konusundaki olumlu görüş ilettiği belirlendi. Kartal'ın, Mandzukic ile el sıkışmasının ardından gözler iki kulüp arasındaki bonservis pazarlığına çevrildi.
Yıllık ücreti 3.5 milyon euro olan futbolcu ile Beşiktaş'ın da bu rakam civarında anlaşması beklenirken, İtalyan ekibinin ise bonservis için en az 8-9 milyon euro talep edeceği belirtiliyor. Görüşmelerde Hırvat forveti 1 yıllığına kiralama seçeneğinin gündeme gelebileceğine de dikkat çekiliyor.
Gonzalo Higuain'in takıma katılmasının ardından ileri uçtaki yerini kaybeden ve sol kanatta görev yapmaya başlayan Mario Mandzukic'in bu durumdan duyduğu rahatsızlığın, Juventus'tan ayrılmaya sıcak bakmasındaki en önemli etken olduğu iddia ediliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler






















