Beşiktaşımızda oynadığı dönemde taraftarlarımızın gönlüne taht kuran maddi olanaklardan dolayı Lyon'a satılan Brezilyalı stoper Marcelo Guedes'e dün akşam Fransa'da çirkin bir saldırı düzenlendi.
Sezon başından bu yana Lyon'lu taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan tecrübeli stopere Leipzig maçının ardından bir taraftar, üzerinde eşek fotoğrafı olan ve "Marcelo bu kulübü terk et" yazan bir pankartla sahaya atladı.
Denayer ve Depay'dan flaş tepki
Pankartı ilk görenlerden biri olan kaptan Memphis Depay hızla taraftarın üzerine koşarak tepkisini gösterdi ve pankartı indirdi.
Ardından ise Galatasaray'ın eski futbolcusu Denayer de taraftara tepki gösterdi. Daha sonra ise güvenlik görevlileri, Lyonlu futbolcular ve taraftarlar saha içerisinde tartıştı. Daha sonra ise taraflar birbirinden ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor



















