MANU'dan Sergio Ramos atağı!
İngiliz ekibi Manchester United, Real Madrid'den ayrılmak isteyen Sergio Ramos için alarma geçti.
Uzun zamandır adı Barcelona ile anılan 29 yaşındaki oyuncunun menajeri ve ağabeyi Rene Ramos, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını fakat Real Madrid'den yeni sözleşme teklifinin de gelmediğini ifade etmişti.
Sergio Ramos'un sözleşmesini bitime 2 sezon kala uzatmak için bir girişimde bulunmayan Real Madrid, oyuncunun ayrılık isteğiyle karşı karşıya kaldı. Sergio Ramos, kulüp içinde gerekli değeri görmediğini ve özellikle kulüpten olaylı bir şekilde ayrılan Vicente Del Bosque, Fernando Hierro ve Raul gibi olmak istemediğini, Casillas gibi bir duruma da düşmek istemediğini yönetime açıkladı.
Bu gelişmelerin ardından Ramos için ilk girişimde bulunan ekip Manchester Unitedoldu. Uzun zamandır David de Gea'nın Real Madrid'e transferi konusunda görüşmelerde bulunan iki kulüp yetkilileri şimdi de Sergio Ramos üzerinde görüşmelere başladı.
Manchester United, Sergio Ramos gibi kaliteli bir ismi başka bir takıma kaptırmak istemediğini Real Madrid yetkililerine iletirken olası bir anlaşma durumunda David de Gea transferinde kolaylık sağlanabileceğinin de altı çizildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor

Hull City, kader maçına çıkıyor!

Real Madrid'de olay adam Kylian Mbappe

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!
En çok yorumlanan haberler
















