Premier Lig devi Manchester United, Monaco'dan Anthony Martial'ı transfer ettiğini açıkladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 19 yaşındaki forvet ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Genç yıldızın bonservis bedeliyle ilgili resmi açıklama bulunmuyor. İddialara göre Manchester United, Martial için Monaco'ya 55 milyon avro ödedi.
İmza sonrası resmi siteye bir açıklama yapan genç yıldız; "Manchester United'a transfer olduğum için çok heyecanlıyım. Monaco'da harika zaman geçirdim ve bugüne kadar benim içn yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum." dedi.
Martial'in imzasının ardından bir açıklama da menajer Louis Van Gaal'den geldi. Van Gaal; "Martial'in doğuştan bir yeteneği var. Çok yönlü bir fotvet ve büyük bir potansiyel. Bir süredir Monaco'daki gelişimini takip ediyorduk. United'a transferinden ötürü mutluyum. Burası kendisini geliştirebileceği doğru adres." dedi.
Fransa'nın 16, 17, 18, 19 ve 21 yaş altı milli takımlarında oynayan Martial, 2013 yazında 5 milyon avro karşılığında Lyon'dan transfer olduğu Monaco'nun formasını 70 kez giydi ve 15 gol, 8 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"



















