Macaristan Fransa biletini kaptı!
Bir dönemin futbolda efsane olan ülkesi Macaristan, Norveç'i ikinci maçta da yendi ve EURO2016'ya katılma hakkı elde etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Deplasmandaki maçı 1-0 kazanan Macaristan'ın, Budapeşte'deki Groupama Arena'da Norveç'i ağırladığı maçı İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetti.
Maça iyi başlayan ev sahibi ekip, Tamas Priskin'in 14. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Macaristan, 83. dakikada Markus Henriksen'in kendi kalesine attığı golle skoru 2-0 yaptı. Norveç, Markus Henriksen'in 87. dakikada bu kez rakip ağları havalandırmasıyla farkı 1'e indirirken, kalan sürede üstünlüğünü korumayı başaran ev sahibi ekip, final vizesini aldı.
Macaristan, Avrupa şampiyonasında 3. kez boy gösterecek. EURO 1964'te 3. olan Macaristan, 1972'de organizasyonu 4. bitirmişti.
Macaristan'nın kaptanlığını yapan Bursasporlu Balazs Dzsudzsak, ilk 11'de başladığı maçın tamamında forma giydi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!
En çok yorumlanan haberler