Bu haberi yazdır
Maç sonrası Loris Karius'a özel tebrik!
Antalyaspor maçı sonrası Loris Karius, soyunma odasında teknik heyet ve futbolcular tarafından özel olarak tebrik edildi.  
Maç sonrası Loris Karius'a özel tebrik!

Beşiktaş'ı Antalyaspor deplasmanında kurtaran Loris Karius, bir kez daha formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.

Alman kaleci, maç 2-1'ken 87. dakikada Serdar Özkan'ın yakın mesafeden yaptığı vuruşa müthiş bir refleksle karşılık verirken, Beşiktaş adına günün kahramanı oldu ve kulübün ivmesini artırmasını sağladı.

Maçın ardından soyunma odasında da kahraman Loris Karius'tu. Teknik direktörü Abdullah Avcı ve takım arkadaşları, Alman kaleciyi özellikle tebrik ettiler.

Loris Karius, bu sezon kalesine gelen topların %71'ini çıkararak başarılı bir performansa imza attı. Alman yıldız, bu sezon çıktığı 9 maçın 4'ünde de kalesini gole kapattı.

"BEŞİKTAŞ'TA KALACAK!"

Karius menajeri Florian Goll, oyuncusunun kiralama süresinin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı.

Bild'e konuşan Goll, "Durumu anlamayanlar için bir kez daha söylemek istiyorum. Karius'un Beşiktaş ile 2020 yazına kadar sözleşmesi var. Karius, İstanbul'da kendisini gayet iyi hissediyor ve bu süre zarfında kesinlikle Beşiktaş'ta kalacak" açıklamasını yaptı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler