Bu haberi yazdır
Lyon'lulardan itiraflar!
Beşiktaşımızın Barış Kupası'nda karşılaştığı Lyon'un futbolcuları Frederic Piquionne ve Kim Kallström, zamanında Beşiktaşımızın kapısından dönmüş!  
Kaynak : Hürriyet
Lyon'lulardan itiraflar!

O. Lyon’un ilk 11’inde forma giyen ve başarılı futboluyla dikkat çeken Frederic Piquionne, 2005 yılında Saint Etienne’de oynarken Beşiktaş’a transferinin gündeme geldiğini, ancak siyah beyazlı yöneticilerin kendisinin yerine Ailton’u tercih ettiğini söyledi. 31 yaşındaki tecrübeli forvet, “Beşiktaş’tan Rıza Çalımbay bana transfer teklifinde bulunmuştu. Açıkçası ben de Türkiye’ye gitmeye sıcak bakıyordum. Fakat sonra bir duydum ki, Beşiktaşlı yöneticiler benim yerime Ailton’u tercih etmiş” diye konuştu.

Dün akşam Beşiktaş’a gol atan Kim Kallström de maç öncesi siyah beyazlı futbolcularla sohbet ederken, “İki yıl önce Beşiktaş beni çok istemişti. Fakat Lyon Yönetimi bonservisime 11 milyon Euro isteyince transferim gerçekleşmedi” dedi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler