Bu haberi yazdır
Lucescu'nun transfer raporu...
 
Lucescu'nun transfer raporu...
21 Mayıs’ta Hüsnü Güreli, Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay ve İbrahim Altınsay ile birlikte Nouma pazarlıkları için Cannes’a giden, daha sonra İtalya’ya geçerek Amaral ile görüşen Lucescu, 4 yönetici İstanbul’a dönerken; rotayı Romanya’ya çevirmişti. Tatil için bulunduğu ülkesinde transfer karargâhı kuran Rumen hoca, çok sayıda futbolcuyla temasa geçti, 3 yıldızla da söz kesti. Yönetimin çağrısı üzerine Türkiye’ye dönen Luce, dün raporunu teslim etti.

İtalya’da Amaral, Romanya’da Pancu, Fransa’da Pascal ile görüşüp el sıkışan Rumen hocanın, bu üç transferin de mutlaka bitirilmesini istediği öğrenildi. Günlerdir Fiorentina ve Rapid Bükreş ile sıkı pazarlıklar yapan yöneticilerin de bu konudaki temaslarını sıklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Amaral için Seria A’dan düşen Fiorentina; 7 milyon euro’dan 5 milyon euro’ya düşmüş, Kartal 3.5 milyon euro önermişti. Ardından İtalyanlar harekete geçmişti.

Geçen hafta Beşiktaş’a bir faks gönderip görüşmelere yeniden başlamak isteyen Fiorentina’ya olumlu yanıt verildi. Birkaç gün içinde ya İtalyanlar İstanbul’a gelecek, ya da Siyah-Beyazlılar Çizme’ye gidecek. Pancu da prensipte tamam, iş Rapid’in istediği 1.8 milyon dolarlık bonservis bedeline kaldı. Luce’nin yakın dostu olan Başkan Çopos’un bir jest yapacağı sızan haberler arasında. Djalminha ve Conceiçao gibi yıldızlar da alternatifler olarak elde tutuluyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler