Bu haberi yazdır
Lucescu: "Garanti oynayacağız"
 
Lucescu: Garanti oynayacağız
Kampın ilk gününden bu yana futbolcularına sabahları kros yaptıran Rumen teknik adam, oyuncularının gözünün yaşına bakmıyor. Lucescu, önceden planlanan antrenman programına harfiyen uyacaklarını belirtirken, futbolcuların yoğun tempodaki koşular sonrasında yorgun halleri dikkatlerden kaçmıyor.

İsviçre’deki çalışmaların son derece iyi gittiğini vurgulayan teknik direktör Mircea Lucescu, yeni sezonda Beşiktaş’a oynatmayı düşündüğü sistemle ilgili ilk sinyalleri verdi. Yeni oyun planlarını oturtmaya çalıştıklarını dile getiren Rumen çalıştırıcı, “Yeni bir sistem üzerindeyiz. Öncelikle garanti oynayacağız. Bunun için savunmamızı çok iyi tutuyoruz. Zaten çok koşan ve pres yapan bir orta sahamız var” diye konuştu.

Alacakları bir oyun kurucu ile daha da güçleneceklerini kaydeden Luce, şunları söyledi: “Transferler için görüşmeler yapıyoruz. Kampın ikinci dönemine yetişmelerini bekliyoruz. Ancak 31 Ağustos’a kadar zamanımız var. Yenilerle eskiler arasında ufak tefek uyum sorunu görünüyor, ancak bu sorunu hem idmanlarda hem de hazırlık maçlarında gidermeye çalışıyoruz. Kalan iki maçta takımım hakkında daha net bilgiye sahip olacağım.”

Öte yandan Charmey kasabasında ilk haftasını tamamlayan Siyah-Beyazlı ekip, öğle yemeğinin ardından Bex’e geçti. Kartal, kampın sonuna kadar Bex kasabasında kalacak. Bu arada genç oyuncular ile denenmek üzere getirilen Brezilyalılar’ın performansını görmek isteyen Lucescu’nun isteği üzerine Bex’in ikinci takımıyla bu akşam saat TSİ 19.00’da bir hazırlık maçı oynanacak.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler