
Süper Lig’de şampiyonluk yarışının gerisine düşen Beşiktaş’ta Alman kaleci Loris Karius, hedefe konulan isimlerden biri oldu. Karius, sosyal medya hesabından da adeta yağmur gibi eleştiri mesajları aldı.
İngiliz ekibi Liverpool’dan kiralık olarak kadroya katılan Loris Karius, deyim yerindeyse ‘yaptığı hatalar’ büyük bir kaleci görüntüsü ortaya koyamadı. Alman eldiven ile ilgili teknik direktör Sergen Yalçın da net kararını vermiş durumda. Beşiktaş, Karius’u kadroda tutmayı kesinlikle düşünmüyor.
LIVERPOOL SEÇENEĞİ KAPALI
İngiliz basını da Loris Karius’un Liverpool’a dönme ihtimalinin olmadığını ve Ada ekibinin taraftarlarının ciddi tepkiler gösterdiğini gündeme taşıdı.
SOSYAL MEDYADAN MESAJLAR ALIYOR
Öte yandan sosyal medya hesabını da aktif kullanan 26 yaşındaki kaleci, çeşitli mesajlar alıyor. Karius’a gelen mesajların birçoğunun hakaret ve aşağılayıcı mesajlar. Karius, kendisine gelen özel mesajlara da aynı sertlikte cevaplar veriyor.
"ÖNCE OKULA GİDİP İNGİLİZCE ÖĞREN"
Alman eldivenin, kötü bir İngilizce ile kendisinin Beşiktaş’tan ayrılmasını isteyen bir taraftara, ”Önce okula gidip, İngilizce öğrenmelisin” dediği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı
