Lokman transferinde sona gelindi
Erzurum ile masaya oturan Beşiktaş'ımız, anlaşma noktasına geldi. 28 yaşındaki oyuncunun transferinin yeni sezon açılışına yetiştirilmesi bekleniyor.
Beşiktaşımızın geçen sezonki maç raporlarını inceleyen Abdullah Avcı, özellikle savunmanın performansından memnun kalmadı.
Başakşehir döneminde takımının yediği gol sayısının az olmasıyla öne çıkan tecrübeli hoca, savunmaya sol ayaklı stoper takviyesi istedi.
Yönetim de bu doğrultuda yerli adaylardan Lokman Gör'ün transferini hızlandırdı. Erzurum ile masaya oturan kulübümüz , anlaşma noktasına geldi. 28 yaşındaki oyuncunun transferinin yeni sezon açılışına yetiştirilmesi bekleniyor.
Deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon 28 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi

Endrick, Lyon'a gidiyor!
En çok yorumlanan haberler




















