Bu haberi yazdır
Leverkusen, Yunanistan'da OFI'yi devirdi!
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Bayer Leverkusen, deplasmanda OFI'yi Jonas Hofmann'ın iki golüyle 2-0 mağlup etti.  
Leverkusen, Yunanistan'da OFI'yi devirdi!

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Bayer Leverkusen, Yunanistan temsilcisi OFI'ye konuk oldu. Pankritio Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Alman ekibi 2-0 kazandı.

HOFMANN'DAN 3 DAKİKADA İKİ GOL

Karşılaşmaya etkili başlayan Bayer Leverkusen, 35. dakikada Jonas Hofmann'ın golüyle öne geçti. Alman temsilcisi, bu golden yalnızca 3 dakika sonra, 38. dakikada yine Hofmann'ın ağları havalandırmasıyla farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Leverkusen, ikinci yarıda skor üstünlüğünü korudu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-0 sona erdi.

LEVERKUSEN 9 PUANA YÜKSELDİ

Bu sonuçla Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı üç maçı da kazanarak puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. OFI ise üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı ve 3 puanda kaldı.

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında sahasında temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk edecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler