Yeni sezon öncesinde Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’dan gelen sakatlık haberleri sonrasında ön libero bölgesine transfer yapmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar’ın, bu konuda mutlu sona yaklaştığı ortaya çıktı.
Listesindeki isimlerden; Ozan Tufan ve Gökhan İnler’i başka takımlara kaptıran yönetimin; Eskişehirspor’lu Raheem Lawal’ın transferinde mutlu son için artık saatleri saydığı öğrenildi. 25 yaşındaki Nijeryalı yıldız için Ömer Şişmanoğlu’nu bonservisiyle öneren yönetimin; Es Es’ten; ‘Ömer’e ek olarak 3 milyon Euro isteriz’ cevabını aldığı bildirildi. Bu gelişme sonrasında da 1,85’lik yıldızdan vazgeçmeyen yönetimin; Şişmanoğlu’na ek olarak 1,5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. İki kulüp arasında yapılan pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken tarafların Lawal için; Ömer Şişmanoğlu artı 2 milyon Euro’ya her an el sıkışabileceği konuşuluyor.
Son iddia Lucas Leiva
Orta saha transferi konusunda listesinde; Bayern Münih’ten Sebastian Rode ve Manchester United’tan da Marouane Fellaini için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın; son olarak Liverpool’lu Lucas Leiva için de görüşmelere başladığı bildirildi. Kulübe menacerler aracılığıyla önerilen 28 yaşındaki oyuncunun; düşük bir bonservis bedeliyle Siyah-Beyazlılar’a kazandırılabileceği iddia ediliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

















