Bu haberi yazdır
Kumcuoğlu inanıyor
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kumcuoğlu inanıyor
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Hakkı Yeten'in anma töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kumcuoğlu, kulüp olarak diğer rakiplerin aldığı sonuçlarla ilgilenmediklerini ifade ederek, ''Her maça galibiyet amacıyla çıkıyoruz. Zaman zaman puan kayıpları da yaşayabiliriz. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sadece bu yıl değil, gelecek yıllarda da şampiyonluk konusunda iddialıyız'' diye konuştu.

Asbaşkan Levent Erdoğan ise Sakaryaspor'a teşvik primi verildiği dedikoduları konusunda ''Benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Gayet güzel bir maç oldu. Puan kaybından dolayı üzüldük. Neticenin o şekilde olmamasını istiyorduk. Ama yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Erdoğan, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile tazminat konusunda yaşadıkları sorun ile ilgili kararı beklediklerini ve sonucun kendi lehlerine olacağına inandıklarını söyledi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler