Kulübümüzden Jose Sosa açıklaması
Kulübümüz, Jose Sosa haberleri üzerine açıklama yayınladı.
Kaynak : Sporx.com
Siyah-beyazlıların açıklamasında, Jose Sosa ile yapılan görüşmelerde ana konunun ücret pazarlığı olmadığı vurgulandı.
İşte Kulübümüzün açıklaması...
"Son 2 gündür Hürriyet gazetesinde, Kulübümüz ile futbolcumuz Jose Sosa arasında pazarlıklar yapıldığı ve 100 bin Euro'luk bir sorun olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Beşiktaş JK, 113 yıllık bir tarihe ve bu tarihten gelen değerlere, ilkelere ve duruşa sahip bir kurumdur. Beşiktaş'ın değerleri arasında yer alan futbolcularımız ile kurulan iletişim de bu anlayış doğrultusundadır. Beşiktaş futbolcuları ile kurduğu ilişkide karşılıklı menfaat ve hukuka uygun davranır.
Beşiktaş'ın değerlerinden biri olan Jose Sosa'yla yapılan görüşmelerde ana eksen ücret pazarlığı dışındaki konulardır.
Jose Sosa'nın değer verdiğimiz ve 2018 yılına kadar Beşiktaş JK ile sözleşmeli bulunan bir futbolcusu olduğunu hatırlatır, görüşmelerin iyi niyet çerçevesinde devam ettiğini belirtiriz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!
En çok yorumlanan haberler


















