Kulübümüzden "Çarşı" için bir ilk!
Davanın görülmesine saatler kala, Beşiktaşımız'dan bir ilk geldi. Konu hakkında ilk defa açıklama yapan kulübümüz, resmi twitter hesabımız üzerinden dava ile ilgili bir tweet attı.
Kaynak : Sporx.com

Kamuoyunda 'Çarşı davası' olarak bilinen, Gezi olaylarında 'hükümeti devirmeye teşebbüs' ettikleri iddiasıyla suçlanan 35 sanığın yargılandığı davanın görülmesine 11 Eylül'de devam edilecek.
Davanın görülmesine saatler kala, Beşiktaşımız'dan bir ilk geldi. Konu hakkında ilk defa açıklama yapan kulübümüz, resmi twitter hesabımız üzerinden dava ile ilgili bir tweet attı.
Beşiktaşımız tarafından atılan bilgilendirme tweetinde; "Kamuoyunda 'Çarşı Davası' olarak bilinen, 35 sanığın yargılandığı davaya yarın (11 Eylül) İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek." ifadeleri kullanıldı.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Adem Meral tarafından hazırlanan 38 sayfalık iddianamede, 35 şüpheli dışında, 9 polis de "şikayetçi" sıfatıyla yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!

Santiago Bernabeu Stadı'nın komşuları, hukuki mücadeleyi kazandı

Real Madrid'de El Clasico öncesi Arda Güler kararı!

Kenan Yıldız: "Hayalim, Dünya Kupası'nda yer almak"

Eddie Howe'da Mourinho'ya övgü!

Paulo Dybala'ya sürpriz talip!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

De Laurentiis'ten flaş öneri: "Milli takıma 23 yaş sınırı gelsin!"

Daniele Rugani Juventus'ta kaldı: 2028'e kadar imza
En çok yorumlanan haberler