Şampiyonluk yolculuğunda transfer dedikodularından uzak durmaya çalışan yönetimimiz, Real Sociedad’ın Oğuzhan Özyakup için yaptığı teklifi hem sezon souna bıraktı, hem de bu koşullarla mümkün olamayacağını dile getirdi.
Takımın transfer haberlerinden olumsuz etkilenmemesi için görüşmeleri mümkün olabildiği kadar gizli yürütmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi’nin, Oğuzhan’ın bonservisinin yarısını 8 milyon euroya isteyen İspanyol kulübüne, “Öncelikle, futbolcu bizden gitmek isterse bu transfer gerçekleşir. Bu durumda da bonservisinin yarısı yerine tamamının satılması bizim için daha uygun olur” dedikleri ortaya çıktı.
Real Sociedad’ın, Oğuzhan için bonservisinin yarısına 8 milyon euroluk teklifini de az bulan siyah beyazlı yönetimin, ikinci görüşmeyi ise ligin bitiminde yapılmasını söylediği ortaya çıktı.
Bu konuda öncelikle Oğuzhan’ın fikrine sadık kalacağını söyleyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncusunun bonservisinin 20 milyon eurodan aşağı olmayacağını düşünüyor.
Değeri artabilir
Beşiktaşlı bazı yöneticiler ise, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda bu oyuncuları göndermek yerine kalmalarının daha mantıklı olacağını ileri sürdüler.
Siyah beyazlılar, Avrupa’da forma giyecek olan bu futbolcuların değerinin daha da artacağını dile getirdi. Bu düşünceleri başkan Fikret Orman’a da iletildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!

Albert Riera, 7 haftalık hasreti bitirdi

Bayer Leverkusen, St.Pauli'ye acımadı

West Ham, Summerville ile uzatmalarda turladı!

Dominik Szoboszlai'nin hayali Real Madrid

Tottenham, Igor Tudor'u açıkladı

Pochettino: "Bu seviyedeki oyuncuları yönetmek kolay değil"

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

















