İngiltere'ye özel bir uçakla giden, ancak yöneticilerle karşılaşmamak için karşılaşmayı Anfield Road Stadı'nın karşı taraftaki kapalı tribününde izleyen Kolot, skor 4-0 olduktan sonra tribünü terk etti. 8-0'ın Beşiktaş camiası için büyük bir şok olduğunu belirten Celal Kolot, "Beşiktaşlı çocuk, okuluna nasıl gidecek? Nasıl o sınıflarda, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı arkadaşlarıyla oturabilecek? Artık bütün dünya Beşiktaş'ı tanıyor! Çünkü Şampiyonlar Ligi tarihine geçtik. Utanıyorum ve içim yanıyor. Başkan Yıldırım Demirören hem kendini hem de kulübü yakıyor" dedi.
Kolot, Teknik Direktör Sağlam'ın bu sonucun sorumlularından biri olduğunu vurguladı. Genç hocanın transferde büyük yanlışlar yaptığını kaydeden siyah - beyazlı eski yönetici, "Sayın Sağlam gerçekten iyi bir insan. Ama transferde yanlışlar yaptı. Hepimiz Diatta'yı, Liverpool maçında izledik. Konuştuğum zaman bazıları beni yanlış anlıyor. Ama bugün gelinen tablo benim haklı olduğumu gösteriyor" ifadelerini kullandı.
Başkan Demirören'in pazartesi düzenleyeceği basın toplantısına da değinen Celal Kolot, "Başkan neden pazartesi basın toplantısı yapıyor ki? İstifa edecekse bence hemen bırakmalı" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi




















