Bu haberi yazdır
Kazan da gel!
 
Kaynak : Fanatik
Kazan da gel!
Beşiktaşımız, ikinci sezonu Türkiye Kupası'ndaki DİSKİ karşılaşmasıyla açıyor. Holosko transferiyle dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, son iki sezondur kaldırdığı Türkiye Kupası'nda aynı başarıyı tekrarlamak amacında. Gruptaki ilk maçında Rizespor'a 2-1 mağlup eden Kara Kartallar, Diyarbakır'dan zaferle ayrılmak istiyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko'nun bugün ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Başkan'dan U dönüşü

Diyarbakır'da önceki gün meydana gelen terör saldırısı sonrasında Beşiktaş Kulübü, TFF'ye ve Diyarbakır Valiliği'ne başvurup, maçın ileri bir tarihe ertelenmesini istemişti. Ancak bu talebi gerçekleşmeyen Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören dün 'U' dönüşü yaptı. Demirören, "Ülkemizin baş belası haline gelen terör illetinden kaçmak değil, üstüne gitmek gerekir. Hep birlikte maçtaki yerimizi alacağız" diye konuştu.

DİSKİ

Tayfun
B.Oktay
Cemal
Cemil
Nedim
Mansur
Erman
Azat
Soner
Abdullah
Serkan

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ali
İ.Toraman
İ.Kaş
İ.Üzülmez
Holosko
Cisse
Tello
Delgado
Batuhan
Bobo

STAT: Atatürk Stadı
YAYIN: Lig TV
SAAT: 15.00
HAKEM: Koray Gençerler

Eksikler can sıkıyor

Türkiye Kupası'nda DİSKi ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta eksiklerin fazlalığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı köşeye sıkıştırdı. Siyah-Beyazlılar'da tedavileri devam eden Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan kafilede yer almadı. PAF takımı oyuncularından Ali Kuçik, Ethem Yılmaz ve Bülent Uzun ise Diyarbakır'a getirildi.


 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler