Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba'nın sahalara geri dönüş tarihi hala netleşmedi.
A Milli Takımımızın Fransa ile Ekim ayında oynadığı karşılaşma öncesinde sakatlanan Pogba'nın 2 haftalık tedavinin ardından iyileşeceği açıklanmıştı. Geride kalan 2 aylık süreçte resmi maça çıkmayan Paul Pogba'nın kulübüyle olan anlaşmazlığı sebebiyle oynamak istemediği konuşuluyor.
Manchester United menajeri Ole Gunnar Solskjaer, İngiltere Lig kupasında forma giymesi beklenen Pogba'nın bu kez hastalandığını söyleyerek kulüp olarak onu kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı. Norveçli teknik adam Pogba'nın en son izin alarak takımla çalışmadığını söyleyerek, "Şuanda bir hastalık geçiriyor. Colchester maçında da kadroda olmayacak. Onu kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onun kalitesindeki bir oyuncunun takıma 30, 60 veya 90 dakika katkı vermesi çok değerli olurdu" ifadelerini kullandı.
Bu sezon sadece 6 maçta forma giyen Paul Pogba'nın uzun süredir Real Madrid'e gideceği konuşuluyordu. Yaz transfer döneminde Pogba'nın geleceği konusunda hareketli günler geçirilmesi bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!















