Lucescu, takımda olaylı Samsunspor maçının olumsuzluğunun sürdüğünü sözlerine ekledi.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Haşmet Bedii Kürüm de, 3 gün önce Valencia karşısında mücadele eden takımla bugün sahada olan takım arasında büyük fark olduğunu ifade etti. Kürüm, şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ı sahada tanıyamadım. Kaybetmememiz gereken bir maçtan mağlup ayrıldık. Bu mağlubiyeti Valencia maçının yorgunluğuna bağlıyorum. İstanbulspor çok iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe ile puan eşitlense bile panik havasına gireceğimizi zannetmiyorum. Takımda bir rehavet söz konusu. Biraz kötüye gittiğimizde toparlanacağımıza inanıyorum. Valencia karşısındaki oyunumuzu sergilesek maç farklı biterdi. Futbolcularımız Valencia maçı sonrası rehavete kapıldı, rakibi ciddiye almadı ve mağlup olduk."
Siyah-beyazlı futbolcular maç sonrası herhangi bir açıklama yapmazken, seyircinin tepkisini çeken Yasin Sülün ise, "Dilerim Beşiktaş sezon sonunda şampiyon olur. Ama ben de sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakacağım" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"

Okan Buruk'tan İlkay Gündoğan yanıtı















