Beşiktaş'ta, ligin ilk yarısında 6 futbolcu cezaları nedeniyle takımlarını 8 maç yalnız bıraktı. Serdar kırmızı kart nedeniyle 2, Emre 1, Zago, Ahmet Yıldırım ve Giunti ise 4'er sarı kart nedeniyle 1'er maç forma giyemedi. Ramazan ise ligde bu sezon hiç kart görmemesine karşın, geçen sezon Altay'da iken aldığı 3 maç oynamama cezası üzerine, ligin ilk 3 maçında kadroya giremedi.
Bu arada, Çaykur Rizespor ile yapılan ilk yarının son maçında sarı kart gören Sergen, Ronaldo ve Emre Aşık, Samsunspor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçında cezalı oldukları için forma giyemeyecekler.
Siyah-beyazlılarda, ilk yarıda görev alan 22 futbolcunun 16'sı kart görürken, 6'sı ise centilmenlik dışı harekette bulunmadı. Beşiktaş'ta Okan Koç, Sinan Kaloğlu, Yasin Sülün, Ümit Aydın, kaleci Ramazan Kurşunlu ve Serdar Özkan görmeyen futbolcular oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"















