Cenevre’de Hürriyet’e konuşan Tomas Sivok, şunları söyledi: "Türk Milli Takımı bu kadar kaliteli oyunculardan kuruluysa demek ki, Türkiye’de futbolun kalitesi yüksek. Türk Milli Takımı’nın ve Beşiktaş’ın masörü İlia ile konuştum. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibini bana anlattı. Türkiye’nin en büyük takımlarından birinin formasını giyeceğim için şimdiden çok heyecanlanıyorum.
Milan istedi ama olmadı
Yaşım henüz 25. Buna karşın futbolumun en olgun dönemini geçiriyorum. Sparta Prag’da kaptanlık yaptım. Beşiktaş taraftarı merak etmesin. Orada çok başarılı maçlar oynayacağım. Ben hem savunmanın ortasında, hem de orta sahada ön libero olarak görev yapabiliyorum. Türkiye’den G.Saray ve F.Bahçe’yi yakından tanıyorum. Önümüzdeki sezon bu takımlar rakibimiz olacak.
Milan beni çok istemişti ancak yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam beni yakından izlediler ve yaptıkları konuşmalarla ikna etmeyi başardılar. Beşiktaş, beni transfer etmekle savunması güçlü bir oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Kendimi anlatmak için maçların başlamasını bekleyin. Gücümü ve tekniğimi Beşiktaş için sergileyeceğim."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Joe Cole'den Fabian Ruiz için büyük övgü!

Kimmich'i yıkan haber: Arsenal maçında yok

Sörloth için yeniden transfer iddiası!

Stuttgart; G.Saray öncesi A.Madrid'e yıkılmadı

Napoli, 7 gollü çılgın maçta istediğini aldı!

Roma'dan Şampiyonlar Ligi'nde 4 gollü ilk galibiyet!

Liverpool, Fenerbahçe öncesi geri döndü!

Manchester City'den 5 gollü galibiyet! Foden şov yaptı

Aston Villa, Buendia ile imzaya yakın!















