Kartal yurda döndü!
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yaklaşık dört saatlik uçak yolculuğun ardından Atatürk Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı oyuncular, Malatyaspor maçı hazırlıklarına başlamak için hemen otobüsle BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti.
Beşiktaş bugün rejenarasyon çalışması yapacakları, yarın sabah gerçekleştirecekleri antrenmanın ardından akşam saatlerinde özel bir uçakla Malatya'ya hareket edecekleri bildirildi.
Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Süleyman Eren, Sevilla karşısında kötü bir skor aldıklarını ama ortaya konulan futboldan memnun olduğunu belirterek, "İnanıyoruz ki gruptaki son iki maçımızı kazanarak, bir üst tura çıkacağız. Bundan şüphemiz yok" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Cagliari'den Semih Kılıçsoy için açıklama!

Fernandinho, emekli olduğunu açıkladı!

De Laurentiis, Victor Osimhen transferi yüzünden yargılanacak!

Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!
En çok yorumlanan haberler
















