Forvet takviyesi için pek çok ismi gündemine alan ve girişimlere başlayan Beşiktaş'ımız için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bunlardan biri de dün İtalyan medyasından geldi. Siyah-beyazlılarımızın İspanyol golcü Fernando Llorente'yi takibe aldığı öne sürüldü.
Haberde Beşiktaşımızın Roma'lı Nikola Kalinic için de girişimlerde bulunduğu hatırlatılarak "İstanbul kulübü, Kalinic'e el atmayı umuyordu, ancak Roma, onu bırakmak istemeyince uluslararası alanda daha fazla araştırma yapıp Llorente konusunda harekete geçmeye karar verdiler" denildi.
2.5 MİLYON € ALIYOR, 3 İSTEYEBİLİR
Napoli'nin yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun 34 yaşındaki Llorente ile çalışmak istemediği belirtilirken, 1.93 boyundaki oyuncunun Napoli'de 2.5 milyon Euro kazandığı ve Beşiktaşımızdan yıllık 3 milyon Euro isteyebileceği detayına yer verildi.
Ayrıca "Yaz aylarında ücretsiz transfer edilen Fernando Llorente, ağır bir bombardıman uçağı arayan Beşiktaş için iyi bir fikir haline geldi. Türkler pazar gününe kadar bu transfer için girişimlere başlayabilir. İstanbul macerası da İspanyol forvet için kariyerinin son dönemine girerken farklı bir tecrübe olabilir" yorumu yapıldı.
Bu sezon İtalyan ekibinden 19 maça çıkıp sadece 3'üne ilk başlayan İspanyol forvet, 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı



















